Polis Okulu’nu ‘hızlandırın’ talebi

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Emniyet Genel Müdürü...

13 Ocak 2015 Salı 18:51
 Polis Okulu’nu ‘hızlandırın’ talebi


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz’i ziyaret ederek, Çorum’un önceliklerini ve taleplerini iletti. Ziyarette, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen de hazır bulundu.


Uslu, ziyarette yaptığı konuşmada, “Amasya ve özellikle Hatay Valiliği dönemlerinde zor koşullarda başarılı görev yaptığınızı biliyoruz. Aynı şekilde Emniyet Genel Müdürlüğü görevinizde de başarılı hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Göreviniz tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Genel Müdür Lekesiz’e Çorum Polis Meslek Okulu Projesi sürecinde gelinen son nokta hakkında bilgi veren Uslu, “Polis Meslek Okulumuzla ilgili süreci il Özel İdaremiz takip ediyor. Proje safhası tamamlanmak üzere yapımı için yatırım sürecinin hızlandırılması konusunda desteklerinizi bekliyoruz. 15 Milyon TL’lik yatırım yaparak Çorum’a kazandırılan İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet binamız tamamlanmak üzere. Yatırım programına teklif ettiğimiz Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binası, Spor Salonu, Uğurludağ, Kargı, Mecitözü ilçe Emniyet Amirliği ve Polis Merkezi Amirlikleri ile Uğurludağ Polis Lojmanları taleplerimizle ilgili de desteklerinizi bekliyoruz” dedi.


ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ise, “Talepleriniz ve önceliklerinizi dikkate alarak konuları değerlendireceğiz. Emniyet Teşkilatımızın günümüz imkânlarına göre fiziki ortam ve teçhizatını yeniliyoruz. Yeni İl Emniyet Müdürlüğü binamız hayırlı olsun. Diğer Taleplerinizi inceleyip en kısa zamanda size döneceğiz” dedi.




 

Son Güncelleme: 13.01.2015 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.