SP'den Karadeniz turu

Saadet Partisi Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri ve bazı misafirleri ile birlikte Karadeniz turunda Trabzon ve Rize'de çeşitli yerleri gezdiler.

25 Ağustos 2016 Perşembe 10:07
SP'den Karadeniz turu


Saadet Partisi Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri  ve bazı misafirleri ile birlikte   Karadeniz turunda Trabzon ve Rize'de  çeşitli yerleri gezdiler.

Saadet Partisi Merkez İlçe Planlama ve Koordinasyon Başkanı Haydar Kurtaranın nezaretindeki heyet  geçtiğimiz cumartesi günü  Trabzon'a bağlı bulunan Boztepe mevkinde sabah kahvaltısı yaptı.

Daha sonra Trabzon'un  Yomra ilçesinde bulunan İki Çay Fabrikasına geçildi  çayın nasıl üretildiğini  yerinde inceleyen Saadet partililer üretim müdüründen bilgiler aldılar ve çay ikramında bulunan firma yetkilileriyle sohbet ettiler. 

Sultan Murat Yaylasına doğal güzellikleri gören Saadet Partililer akabinde Sürmene'de bulunan Sürdövbisa markalı Sürmene bıçağı satış yerini gezdiler ,  Uzungölde öğle yemeği  yediler ve hatıra resimleri çektirdiler.

Konaklamak için Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesine geçen Saadet Partililer akşamda Saadet Partisi Of İlçe başkanlığında teşkilat mensubu kardeşleriyle sohbet ettiler onlara leblebi ikram ettiler .

Pazar günü Rize'Ye hareket eden Saadet Partililer Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde buluanan tarihi 1696 yıllara dayanan Şenyuva köprüsünde resim çektirdiler. Kaçkar dağları eteklerinde bulunan fırtına vadisinin içerinden geçerek Ayder Yaylasına çıktılar , çevrede Laz mucit olarak bilinen  ve kendi imkanlarıyla sudan elde ettiği elektirikle  santral kurup tesis işlten mucitin  mekanını gezdiler.

Haydar Kurtaran, "Ben Trabzon'luyum istedim ki bu güzel memleketimin doğasını  teşkilat mensubu kardeşlerimizde görsün karadeniz insanın sıcaklığını temiz oksijeni içlerine çeksinler gezimize katılan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum buradan Çorum'lu kardeşlerime seslenmek istiyorum gelin bu güzellikleri sizde yaşayın Bizlere bu fırsatı yaşatan yüce rabbime hamdü senalar olsun." dedi.


Son Güncelleme: 25.08.2016 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.