Tütün mamulleri ele geçirildi

Çorum’da eş zamanlı yapılan operasyon kapsamında çok sayıda işyerinde tütün mamulü ele geçirildi.

23 Haziran 2017 Cuma 12:04
Tütün mamulleri ele geçirildi

Çorum’da eş zamanlı yapılan operasyon kapsamında çok sayıda işyerinde tütün mamulü ele geçirildi.


Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, “Türkiye genelinde “DUMAN-I” koduyla eş zamanlı yapılan operasyon kapsamında, Cumhuriyet Başsavcılığımız talimatı ile Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimiz merkezindeki 27 işyerinde kaçak ürünlerin ele geçirilmesi maksadıyla arama yapılmıştır.


Arama sonucunda; 166,8 ton sarmalık kıyılmış tütün, 74.440 adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 59 paket kaçak sigara, 42 adet tütün mamülü üretmede kullanılan makine ve 10 adet elektronik sigara likiti ele geçirilerek el konulmuştur.


5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yürütülen soruşturmanın safahat ve sonucundan gerektiğinde ayrıca bilgi verilecek.” Dedi.


 

Son Güncelleme: 23.06.2017 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.