Uslu, ilçe teşkilatlarını ağırladı

Merkez İlçe Başkan Yardımcımız Ayhan Boyraz ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz İlhan Öztekin, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amirini Makamında ziyaret ettiler.

26 Kasım 2015 Perşembe 18:02
Uslu, ilçe teşkilatlarını ağırladı

Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, İl Genel Meclis Üyesi Sami Odabaş, İkram Şahin ile Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bülent Kaleli, Bekir Sami Uysal, Mehmet Kaplan, Kadir Şeran, Mustafa Bike, Metin Özsarı, Merkez İlçe Başkan Yardımcımız Ayhan Boyraz ve İl Yönetim Kurulu Üyemiz İlhan Öztekin, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amirini Makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, “26. Dönem Milletvekilliğiniz ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divanında 4. Kez İdare Amiri olarak görev almanızdan dolayı tebrik ederiz” dediler.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yapılan ziyaretlerden memnuniyetini dile getirerek,” İlçelerimizin talep ve önceliklerine göre hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonrada imkanlar ölçüsünde hizmete devam edeceğiz. İlçelerimizin birincil önceliklerini, ihtiyaçlarını siz yerel yöneticiler daha rahat gözlemleyebiliyor ve taleplerinizi bizlere iletiyorsunuz. Bizlerde imkanları talepleriniz doğrultusunda ilimize aktarmaya çalışıyoruz. Hizmetler bu sayede, uyumlu bir eş güdümle verimli hale geliyor” dedi.


Son Güncelleme: 26.11.2015 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.