Uyuşturucu ile mücadelede

Çorum ‘Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu’ dün toplandı.

30 Haziran 2015 Salı 17:52
 Uyuşturucu ile mücadelede


Çorum ‘Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu’ dün toplandı.


Vali Yardımcısı Hamdi Bolat başkanlığında düzenlenen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.


Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantının açış konuşmasını yapan Hamdi Bolat, uyuşturucu ile mücadelede atılması gereken adımların toplum açısından büyük önem taşıdığını söyledi.


Madde bağımlılığının önlenmesi açısından çocuk ve gençlerin sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlere yönlendirilmelerini önemsediğini anlatan Bolat, bu husustaki çalışmaların teşvik edilmesi gerektiğini kaydetti.


Uyuşturucu bağımlılığı ile etkin mücadele için toplumun tüm kesimlerine sorumluluk düştüğünü vurgulayan Bolat, risk taşıyan yaş gruplarına yönelik faaliyetler yapılmasının yerinde olacağını ifade etti.


Uyuşturucu batağına düşenlerin topluma kazandırılması noktasında da yapılması gereken çalışmalar olduğuna işaret eden Vali Yardımcısı Bolat, katılımcıların konuyla ilgili görüşlerini de dinledi.


Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuşan Ahmet Barış, Sağlıklı Yaşam Merkezi bünyesinde ‘Madde Bağımlılığı Polikliniği’ açıldığını belirtirken Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adnan Özdemir ise Çorum’da Narkotim kurulacağı bilgisini verdi.


Toplantıda söz alan Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, rehberlik servislerinin konuyla ilgili çalışmalarından bahsederken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer de Yaz Spor Okulları faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.


Katılımcıların konuyla ilgili fikirlerini paylaştığı toplantı, yapılan sunumların ardından son buldu.



Son Güncelleme: 30.06.2015 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.