Vali İl Genel Meclisi’nde konuştu ‘Varlık sebebimiz hizmet’

Vali Sabri Başköy, İl Genel Meclis Toplantısı’na katılarak, İl Genel Meclis üyelerine hayırlı olsun...

16 Nisan 2014 Çarşamba 17:52
 Vali İl Genel Meclisi’nde konuştu ‘Varlık sebebimiz hizmet’


Vali Sabri Başköy, İl Genel Meclis Toplantısı’na katılarak, İl Genel Meclis üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Meclis üyelerine hitaben bir konuşma yapan Vali Başköy, “Mevcudiyetimizin temeli, halka hizmettir. Özel idare hizmetlerinde nüfus yoğunluğu ve aciliyet esas alınmaktadır. Çorum’un tamamının kucaklanacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya başkanlığında düzenlenen toplantıda seçilen meclis üyelerini tebrik ederek sözlerine başlayan Vali Sabri Başköy, hizmet önceliklerinde nüfus kıstası yoğun olan bölgelerin ön planda tutulduğuna işaret ederek, yol konularında da gurup yollarının öncelikli olduğunu vurguladı.

Çorum’da gurup yollarından yararlanma oranının % 87 olduğunu aktaran Vali Sabri Başköy, özellikle sulama tesisleri ve göletler konusunda meclis üyelerinin dikkatle karar vermesi gerektiğini hatırlatarak, “Söz konusu yatırımların DSİ’ye devri için 1,5 senelik ciddi bir çalışma yürüterek, yatırım bütçelerinin önemli miktarını içeren bu yatırımları DSİ’ye devredip, Özel İdaremiz’in elini rahatlattık ve buradan artan ödeneklerle daha çok yol ve alt yapı hizmeti sağlar hale geldik.” diye konuştu.

İnsani ilişkilerin temelinin samimiyet ve güven olduğunu söyleyen Vali Başköy, samimiyetten ayrılmadan, hep birlikte halka hizmet etmenin onurunu yaşayacaklarını ifade etti. 







Son Güncelleme: 16.04.2014 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.