Vali Kılıç, basınla bir araya geldi

Vali Necmeddin Kılıç, basınla kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıda 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

10 Mart 2017 Cuma 13:36
Vali Kılıç, basınla bir araya geldi

EBRU ÇALIK

Vali Necmeddin Kılıç, basınla kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıda 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Hitit Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen toplantıya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve gazeteciler katıldı.

Toplantıda İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ ve Güvenlik Şube Müdürü Erol Karasu, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması ile ilgili sunum yaptı.



Toplantıda konuşan Vali Kılıç, “Kıymetli arkadaşlar, yönetim ilimi insanların ana ihtiyacının adalet olduğunun farkındadır, adaletle hükmetmek, insanların adil bir ortamda yaşamasını sağlamak devletin en önemli görevidir. Adalet kavramı güçle ilgilidir.

Devletin gücü de emniyet jandarma ve istihbarat kuruluşlarıdır. Güvenlik güçlerimiz görevlerini eksiksiz yapmak için 24 saat görevlidirler, biz de onları takip etmekteyiz. Çorumun huzurunun bozulmaması için, var olan huzurunun devam etmesi için hatta daha huzurlu bir yer olması için gereken bütün tedbirler alınmaktadır.

Her günümüz bir öncekinden daha iyi olacaktır. Hukuk ilimizin her santimetrekaresinde kendini hissettirecektir. Halk oylamasına giderken adil tarafsız ve güvenli bir ortamda halkımızı sandığa götüreceğiz. Ve sandık sonuçları da yasaların emrettiği gibi yüksek seçim kuruluna bildirilecektir.

Basın mensupları olarak sizden ricamız, bizim fark edemediğimiz bir konu varsa ilimizin güvenliği açısından bize bildirin bizde gereken güvenlik tedbirini alalım. Teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyor sağlıcakla kalın diyorum.” dedi.

 

Son Güncelleme: 10.03.2017 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.