Yalçın’dan Kutlu Doğum mesajı

Düvenci Belde Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında...

13 Nisan 2014 Pazar 18:17
 Yalçın’dan Kutlu Doğum mesajı


Düvenci Belde Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, Peygamber Efendimiz (S.A.V)’in tüm insanlığı karanlıktan kurtaran ışık olduğunu söyledi.

Başkan Yalçın, herkesin Kutlu Doğum Haftası’nı kutladığını ifade ettiği mesajında şunları belirtti; “Bugün ülkemizde yaşanmakta olan toplumsal huzursuzluk ve kargaşanın en büyük kaynağı birbirimize tahammül edememekten, birbirimizi anlayamamaktan, milli ve manevi ortak değerlerimiz etrafında kenetlenememekten kaynaklanıyor. Oysaki rahmet peygamberi Hz. Muhammed, “Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim” demek suretiyle insanlığa hoşgörü, sevgi, birlik, beraberlik, dayanışma, kaynaşma ve güzel ahlak çağrısında bulunuyor.

Tüm insanlığa kurtarıcı olarak gönderilen Yüce Peygamberimiz bizlere sevgiyi, kardeşliği, insanlara iyilik yapmayı, zor durumda olan kardeşlerimize yardımcı olmayı, ahlaklı ve dürüst olmayı, adaletli davranmayı öğütledi. “ Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir .” ilkesiyle tüm insanların birbiriyle kardeşçe yaşamanın, '' İki günü birbirine eşit olan zarardadır ''ilkesiyle de insanlığın huzuru için çalışmanın, sürekli ilerlemenin önemini bizlere hatırlattı. İnsanlığın huzur içinde yaşayabileceği bir dünya için temel insani değerleri ortaya koyan Yüce Peygamberin doğumu, tüm insanlık için karanlıktan bir kurtuluş ışığı olmuştur. Kutlu Doğum Haftası’nın bütün insanlığa sevgi, rahmet ve huzur getirmesini diliyorum”






Son Güncelleme: 13.04.2014 18:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.