Yeni İskilip Kaymakamı hızlı başladı

Geçtiğimiz haftalarda İskilip'e atanan Kaymakam Bahadır Güneş, son iki gündür sık aralıklarla gerçekleşen kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarındaki çalışmaları yerinde inceledi.

31 Aralık 2016 Cumartesi 15:20
Yeni İskilip Kaymakamı hızlı başladı

Geçtiğimiz haftalarda İskilip'e atanan Kaymakam Bahadır Güneş, son iki gündür sık aralıklarla gerçekleşen kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Önceki gece etkili olan kar yağışının ardından İskilip'e bağlı onlarca köyün yolu ulaşıma kapanmıştı. Kar yağışının başlamasıyla birlikte ekiplere talimat veren Kaymakam Güneş, yanına AK Parti il Genel Meclis Üyesi Üzeyir Esenkaya´yı alarak kısa süre sonra ekiplerin çalışmalarını yerinde incelemek üzere köylere gitti. Gece geç saatlere kadar yol açma çalışmalarını inceleyen Güneş'e köy muhtarları ve vatandaşlar da eşlik etti.


Kar yağışıyla birlikte kapanma riski olan Elmalı Grup Yolu, Ahvatyakası, Kuzuluk, Harun, Çetmi, Yeniceköy, Yavu ve Beyoğlan köylerini gezerek çalışmaları kontrol eden İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş burada köylülerle sohbet ederek muhtarlarla istişarelerde bulundu. Yoğun kar yağışının ardından kapanan Elmalı Grup Yolu, Saraycık Grup Yolu, Karmış Grup Yolu ve Asarcık Köyü ile Şeyh Köyü arasındaki yollar ulaşıma açıldı. 4 greyderin bütün gece gerçekleştirdiği yol açma çalışmalarıyla İskilip'te yolu kapanan köy kalmadı.

İskilip´te yeni göreve başlamasına rağmen hava muhalefeti sebebiyle zor şartlar altında İskilip´in en son köyüne kadar gidip köy halkıyla beraber olan sorunlarını dinleyen Kaymakam Güneş'in, devletin vatandaşların yanında olduğunu devlet ile vatandaşlar arasındaki bağları güçlendirme görevini en iyi şekilde ilk günden yapıldığını gösterdiği bildirildi.


Son Güncelleme: 31.12.2016 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.