4. kadın emeği fuarı açıldı

Çorum Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Kadın Emeği Fuarı’nın dördüncüsü Hürriyet Parkı önünde açıldı.

03 Mayıs 2016 Salı 15:58
4. kadın emeği fuarı açıldı


Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Kadın Emeği Fuarı, yoğun bir katılımla açıldı. Bir hafta süreyle ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda, şefkat dolu ellerde şekillenen birbirinden güzel el emeği, göz nuru ürünler sergilenecek. Mutlaka görülmesi ve ziyaret edilmesi gereken bu fuarda, uygun fiyatlarla satışa sunulan ürünler göz kamaştırıyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, AK Parti İl Başkanvekili İsmail Yağbat, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Kadın Kültür Merkezleri Müdürü Nuran Hakyemez ve çok sayıda davetlinin yer aldığı açılış töreniyle Hürriyet Parkı önünde kapılarını açan fuar, ilk andan itibaren ziyaretçi akınına uğradı.

‘Türkiye’nin en iyi belediyeleri arasındayız’


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 4. Kadın Emeği Fuarı’nın açılış töreninde yaptığı konuşmasında, insana dönük sürdürdükleri sosyal projelerin Türkiye’ye örnek gösterildiğini ve aldıkları ödüllerle Türkiye’nin en iyi belediyeleri arasında yer aldıklarını ve ödüllerle başarının ispat edildiğini söyledi.

Kadın Kültür Merkezleri Müdürü Nuran Hakyemez’in bilgilendirme konuşmasından sonra kürsüye davet edilen Başkan Külcü, davetlilere hitabetti.

“Eğer bir medeniyet kurma idealimiz varsa, kadın ve erkek olarak birlikte yaşayacağız. Çünkü ecdadımız bu başarıyı kadın-erkek elele vererek yakaladı, biz de öyle yapacağız.” diyen Başkan Külcü, belediye olarak alt yapı hizmetlerinin yanısıra, sosyal belediyeciliğe değer verdiklerini ve Çorum’da her dört kadından bir tanesinin, belediyenin sosyal ve kültürel hizmetlerine bizzat katıldığını bildirdi.

Külcü çiftine teşekkür yağdı


Kadınlar, gençler, çocuklar, yaşlılar ve engellilere yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Çorum Belediyesi, Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından aldığı ödüllerin yanısıra, vatandaştan da çok sayıda teşekkür alıyor.

Kadın Emeği Fuarı’nın açılış töreninde, çok sayıda bayanın bizzat teşekkür ettiği Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü’ye adeta teşekkür yağdı.

Bunlardan en dikkat çekeni, evlilik hazırlığında olan engelli Yeter Kaya, Külcü çiftine teşekkür ederek, “Hem bir bayan olarak hem de engelli olarak, belediyemizin bize sağladığı tüm imkan ve fırsatlara teşekkür ediyorum. Başkanımız ve eşinin bu hassasiyeti, bizim hayata tutunma azmimizin temelini oluşturuyor.” dedi.

Öte yandan günün en tatlı teşekkürü ise Osman ve Beyzanur isimli miniklerden geldi. Belediye Başkanı muzaffer Külcü ile görüşen çocuklar, Mimar Sinan Mahallesi’ne yapılan park için teşekkür ederek, “Başkan amca park çok güzel oldu, oynarken ayaklarımız artık acımayacak.” sözleriyle, teşekkürlerini ifade etti.

Son Güncelleme: 03.05.2016 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.