BİDERGİ’nin 8 'nci Sayısı çıktı.

Aktüel, magazin, haber dergisi olarak 2014 yılında yayın hayatına başlayan Bidergi’nin beklenen yeni sayısı çıktı. Derginin 8. Sayısında birbirinden güzel konular okuyucunun beğenisine sunuluyor.

10 Kasım 2016 Perşembe 09:05
 BİDERGİ’nin 8 'nci Sayısı çıktı.


Aktüel, magazin, haber dergisi olarak 2014 yılında yayın hayatına başlayan Bidergi’nin beklenen yeni sayısı çıktı. Derginin 8. Sayısında birbirinden güzel konular okuyucunun beğenisine sunuluyor.


İlk sayısından itibaren çeşitli konulara değinerek farklılığını ortaya koyan ve geniş bir kitle tarafından beğenilen Bidergi’nin 8. Sayısını okuyucularla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bidergi Editörü Hasan Akbal, yeni çıkan sayının da beğenilerek okunacağına inandığını söyledi. Araştırma haberleri ile Çorum’un ve Türkiye’nin maddi ve manevi değerlerini yaşatmaya gayret ederek yeni bir çalışmaya imza attıklarını vurgulayan Hasan Akbal, “8. Sayımıza yazılarıyla ve fikirleriyle destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuzda yaşanan hain FETÖ’nün darbe girişimini konu alarak, kahraman Türk milletinin darbecilere asla izin vermeyeceğini bu sayımızda ele aldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın sokaklara çıkma çağrısı ile demokrasi nöbetleri tutup, bu nöbetlerimizi dergimizin konusunda işlemeye çalıştık. Böylece de 15 Temmuz şehitlerimize olan vefamızı dile getirmeye çalıştık.” dedi.


Dergide yer alan konularla ilgili de bilgiler veren Bidergi Editörü Hasan Akbal, “Türk Kızılayı Kan Müdürlüğünün verdiği önemli bilgiler, eğitimci yazar Vehbi Vakkasoğlu ve Özlem Akın’ın yazıları, dergi ekibimizin milyonlarca kişi tarafından oldukça beğenilen “Diriliş Ertuğrul” dizisine yaptığı ziyaret, Metin Önal Menğüşoğlu’nun, “Taassupları Kırmak” başlıklı makalesini, Yrd. Doç. Dr. Bahtiyar Eroğlu ile Mimar Halil İbrahim Karacif’in “Geleneksel Sungurlu Evlerinden Bir Örnek Celpciler Konağı’nı mimari bir bakış açısıyla; yapım tekniği, süsleme sanatı konularında araştırmaları, “STK’lar, İnisiyasyon ve Kişiliğin Düşüşü” adlı yazısı ile Asaf Halet Durgun, “Çorumlu Bir Bestekâr: Tunca Yüksel” başlıklı portre yazısı ile Halit Yıldırım’ı okuyacağız. “ diye konuştu. 

Son Güncelleme: 10.11.2016 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.