Bursa’da fuara katıldılar

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği...

18 Ekim 2015 Pazar 10:36
 Bursa’da fuara katıldılar


Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarım ve hayvancılık fuarına katıldı.


TÜYAP Fuarcılık tarafından Bursa’da 13 - 15 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen, Tarım, Tohum, Hayvancılık, Traktör ve Makine, Ekipman Fuarı’nı  Çorum  Damızlık Sığır Birliği üyelerinden oluşan 50 kişilik bir kafile ziyaret etti.


Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cinbek, Damızlık Birliği tarafından organize edilen geziye üyelerin bilgi ve becerilerini geliştirme amacıyla katıldıklarını, tarım ve hayvancılıkta kullanılan yeni makine ve ekipmanları tanıma fırsatı bulduklarını söyledi.


Cinbek, şöyle dedi: “Her alanda olduğu gibi, Tarım ve Hayvancılık alanlarında da yıldan yıla yenilikler ve değişimler meydana gelmektedir. Fuarlarda makine ekipman üretici firmaları ile sektörde üretim yapan yetiştiriciler, üreticiler direk görüşme fırsatı bulduğu organizasyonlar olmasından dolayı önem arz etmektedir. Bu yeni teknolojilerin tanıtımının en iyi yapıldığı organizasyonla da fuarlar. Günümüz tarım ve hayvancılığında ülkemizde ve dünyayla rekabet edebilmek için teknolojik değişimleri yakından takip edilmesi önemlidir. Teknolojik yenilikleri takip edebilmenin en kolay ve uygun yolu fuarları ziyaret etmektir. Bu vesileyle fuarlarda üyelerimizin bire bir stantları gezerek bilgi alması sağlanarak ufkunu açmasını sağlamaya çalışmaktayız. Birliğimiz 10 yıldır yapılan fuar gezileri sayesinde bilinçlenerek ve kendilerini geliştirerek daha kaliteli ve sağlıklı üretim yapmaktadırlar. Üyelerimiz 2 günlük fuar gezisi sırasında makine ekipmanların özelliklerini, fiyatlarını karşılaştırarak alacağı ürünü yakından tanıma fırsatını bulabilmektedirler. Fuar dönüşünde üyelerimizle birlikte Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Çorum tanıtmak amacıyla organize edilen 15 Ekim 2015 tarihinde Çorum günlerinin açılışına katılmak üyelerimize büyük mutluluk vermiştir. Fuar organizasyonlarına ve Çorum günlerine destek veren tüm kurum ve şahıslara birliğim adına teşekkür ederim.”




 

Son Güncelleme: 18.10.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.