Origamı sanatını öğrendiler

Çorum Belediyesi 5. Uluslararası Ressamlar Buluşması kapsamında Çorum'a gelen ünlü ressamlardan Gülseren Sönmez, NFK Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

03 Temmuz 2013 Çarşamba 09:49
 Origamı sanatını öğrendiler

Çorum Belediyesi Necip Fazıl (NFK) Gençlik Merkezi’nde yaz kurslarına katılan öğrencilerle sohbet eden Ressam Gülseren Sönmez, burada öğrencilere origami (kağıt katlama sanatı) incelikleri hakkında kısa bir sunum yaptı.

Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü’nün de katıldığı ziyarette eğlenceli dakikalar geçiren çocuklar hem öğrendi hem de eğlendi.

NFK Gençlik Merkezi'ni gezdikten sonra kısa bir açıklama yapan Gülseren Sönmez, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün adeta asra yatırım yaptığını ifade ederek, “NFK Gençlik Merkezi diğer tüm şehirlere örnek olabilecek bir donanım ve güzelliğe sahip. Emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.





Son Güncelleme: 03.07.2013 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.