Yalçın Gökçebağ resim sergisi açılıyor

Açıldığı günden beri çok önemli sergilere ev sahipliği yapan Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi, Usta Ressam Yalçın Gökçebağ’ı ağırlamaya hazırlanıyor.

14 Mayıs 2016 Cumartesi 11:57
Yalçın Gökçebağ resim sergisi açılıyor

Açıldığı günden beri çok önemli sergilere ev sahipliği yapan Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi,  Usta Ressam Yalçın Gökçebağ’ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Yalçın Gökçebağ  12’si yurtdışında olmak üzere toplam 60’a yakın kişisel sergi açtı, çok sayıda karma sergiye katıldı. 6 yarışmalı sergide ödül kazanan sanatçının ödülleri arasında DYO Resim ve Heykel Ödülü, Devlet Resim ve Heykel Başarı ödülleri sayılabilir.

17 Mayıs 2016 Saat 16:30’da Çorum Belediyesi  Galerisi’nde gerçekleşecek Yalçın Gökçebağ resim sergisi 28 Mayıs 2016 tarihine kadar sanatseverler tarafından görülebilecek.

 




 

 

Son Güncelleme: 14.05.2016 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.