Çözüm için sen de konuş

‘Çözüm İçin Sen de Konuş’ adlı televizyon programı bugün Çorum’dan canlı yayın yaptı.

12 Mayıs 2013 Pazar 15:02
Çözüm için sen de konuş


Kanal A Televizyonu’nda ekrana gelen programa Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mahmut Alparslan, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Tahir Eşkil, Ensar Vakfı Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Kurucu Başkanı Ömer Öncül, Türk Ocakları Şube Başkanı Doç. Dr. Hilmi Demir, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Uğur Demirer konuşmacı olarak katıldı.

‘Kanal A Çözüm İçin Yollarda’ sloganıyla yayınlanan programın moderatörlüğünü Celal Kazdağlı, yapımcılığını ise Fatin Dağıstanlı üstlendi.

Mersin’den başlayan ve 18 ili içine alan programın son durağı Çorum oldu. Hürriyet Meydanı’nda yapılan çekimlerde Çorum’daki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin çözüm sürecine bakışı ele alındı.

Programda söz alan bazı STK temsilcileri sürece ilişkin ümitlerini ve desteklerini açıklarken bazıları ise tepki ve eleştirilerini sıraladılar.

Son Güncelleme: 12.05.2013 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.