‘Haydi Hareket Et Çorum’

"Haydi harekete" sloganıyla Sağlık Bakanlığı'nca...

21 Ekim 2015 Çarşamba 17:41
 ‘Haydi Hareket Et Çorum’


"Haydi harekete" sloganıyla Sağlık Bakanlığı'nca başlatılan bin bisiklet hediye kampanyası kapsamında, Çorum'da başarılı öğrencilere 190 adet bisiklet hediye edildi.


23 Nisan Ortaokulu'nda düzenlenen dağıtım törenine Vali Yardımcısı Orhan Şefik Güldibi, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer Sobacı, Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, bazı resmi kurum müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.


Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Türkiye genelinde yürütülen bisiklet kampanyası ile gençlerin bisiklet kullanıp daha sağlıklı olmasını sağlamayı amaçladıklarını ve bu doğrultuda Çorum'a 190 bisiklet geldiğini aktardı. Bakanlık olarak bisiklete öncelik veren belediyeler ve üniversitelere de bisiklet hediye ettiklerini aktaran Barış, bisikletlerin hayırlı olmasını diledi.


Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Vali Yardımcısı Orhan Şefik Güldibi de kısa bir selamlama konuşması ile hareketli olmanın önemine vurgu yaparak, gençlere öğütlerde bulundular.


Konuşmaların ardından farklı okullardan gelen öğrencilere, protokol üyeleri tarafından bisikletleri hediye edilirken, bisikletlerine kavuşan öğrencilerin heyecan ve mutlulukları gözlerine yansıdı. Okul bahçesi bir anda bisikletli öğrencilerle adeta panayır alanına dönüştü.






Son Güncelleme: 21.10.2015 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.