Hitit'ten Kızılay'a kan bağışı

Hitit Üniversitesi Kızılay'a kan bağışında bulundu

06 Ekim 2017 Cuma 10:51
Hitit'ten Kızılay'a kan bağışı

Hitit Üniversitesi
akademik ve idari personeli Rektörlük Binasında Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.


Sosyal sorumluluk anlamında Üniversite'de her yıl birkaç kez gerçekleştirilen kan bağışı işlemi, bu yıl da yapılarak ihtiyaç sahiplerine destek verildi.


Kızılay ekibi kan bağışı yapmanın ihtiyaç sahibi olan insanların sağlığına kavuşmalarını sağladığını, aynı zamanda kan veren kişiler için olumlu yanları olduğu bilgisini de verdi.


Daha önce de Hitit Üniversitesi ve Türk Kızılay’ı arasında iş birliği protokolü imzalanmış, Üniversitede öğrenim gören öğrencilerin kan bağışı hakkında daha da bilinçlenmesini sağlamak amacıyla sunumlar gerçekleştirilmişti.


Üniversite, Türk Kızılayı ile yapılan ikili iş birliği protokolünün geleceğin daha da sağlıklı inşa edilmesine büyük yarar sağlayacağına inanarak  bu tür çalışmalara desteğini sürdürüyor.





Son Güncelleme: 06.10.2017 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.