Kızılay, kan bağışı kampanyası başlattı

Türk Kızılay’ı Çorum Kan Bağışı Merkezi ekibi, Sungurlu’da kan bağışı kampanyası başlattı.

23 Ağustos 2017 Çarşamba 12:43
Kızılay, kan bağışı kampanyası başlattı

Türk Kızılay’ı Çorum Kan Bağışı Merkezi ekibi tarafından Atatürk Meydanında kurulan gezici kan bağışı aracında, bağışta bulunmak isteyen vatandaşlardan kan alınmaya başlandı.

Kızılay ekibi, bugün ve yarın 11.00-19.00 saatlerinde kan bağışlarını kabul edecek.

Türk Kızılay’ı Çorum Kan Bağışı Merkezi ekibi, yaz aylarında kan stoklarının en az düzeye inmemesi için halkı kan bağışında bulunmaya davet ederek, 18 ile 65 yaş arasında sağlıklı her insanın 3 ayda bir kan bağışında bulunabileceğini kaydettiler. Yetkililer, Yazın kan bağışında bulunmak isteyen ancak sağlık açısından zararı olup olmadığını düşünenlere  “sıcakta kan bağışlamanın sağlık açısından bir zararı yok” dediler.


Vatandaşlar kan bağışından önce gerekli formları doldurulduktan sonra doktor muayenesinden geçiriliyor. Yapılan tetkikler sonucunda sağlık problemi olanlardan kan bağışı alınamıyor.


Son Güncelleme: 23.08.2017 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.