AK Gençlik Alaca'da buluştu

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım Başkanlığında Alaca’da istişare toplantısı gerçekleştirdi.

25 Eylül 2016 Pazar 20:09
AK Gençlik Alaca'da buluştu

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanları, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım Başkanlığında Alaca’da istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda teşkilat çalışmaları, yapılacak programlar, 15 Temmuz sonrası teşkilatların durumu konuşularak, fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Lütfi Alkan, İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Talha Keleş, İl Gençlik Kolları Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Abdullah Alkaç ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları; Alaca Emre Çağlar, Bayat Mehmet Ali Kaymaz, Boğazkale Özgür Hamdi Özel, Dodurga Emrah Sarıgöz, İskilip Aslan Sağlam, Kargı Şerafettin Küçükdingil, Laçin Yakup Bıyık, Mecitözü Gökhan Toprak, Oğuzlar Fatih Karabıyık, Ortaköy Mustafa Küçükispir, Osmancık Ömer Arslan ve Sungurlu Fatih Atalay katıldı.

 AK Parti Gençlik Kolları Başkanları toplantı sonrasında Alaca eski Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Berat Şahin'in nişan merasimine katılarak, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Nişan merasimine Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esad Eyvaz'da katıldı. 

AK GENÇLİK’TEN KAN BAĞIŞI

AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığı öncülüğünde İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulundular.


Kızılay'ın "Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır" sloganı çerçevesinde kan vermenin önemini vurgulamak ve sağlıklı yaşam için kan veren gençlik kolları bilinçli düşünce yapısı ile Kızılay'a toplu halde giderek kan verdi. 


İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım; "AK Gençlik olarak toplumsal bilinci gelişmiş geleceğe umutla bakan bir teşkilatız. Bizler kan bağışının önemini bilen gençleriz. Benim ihtiyacım olmaz diyen zaten başıma birşey gelmez diyenlerden değil her an hastanede bulunan ve kan ihtiyacı olan insanları düşünüyoruz. Bir ünite kan 3 tane can demek diyen Kızılay'ın her zaman destekçisi olmalı ve kan bağışında bulunmalıyız. Tüm gençleri ve halkımızı kan bağışı yapmaya davet ediyor bugün burada olan tüm teşkilatıma ve genç kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi.



 

Son Güncelleme: 26.09.2016 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.