AK Partili kadınlardan Halep'e yardım kampanyası

Çorum AK Parti Kadın Kolları Halep’e yardım elini uzatıyor.

22 Aralık 2016 Perşembe 10:16
 AK Partili kadınlardan Halep'e yardım kampanyası


Çorum AK Parti Kadın Kolları Halep’e yardım elini uzatıyor.


AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın Halep İçin Başlattığı Yardım Kampanyası İlimizde AK Parti  İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir öncülüğünde gerçekleştiriliyor.


Kampanya hakkında bilgilendirme yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir şu açıklamalarda bulundu:


-Kampanya kapsamında SMS ile #AKKadınHalep yazarak 2868’e göndereceğiniz

 SMS ‘lerle(SMS bedeli: 10 TL) ,

- AK Parti İl Başkanlığı Kadın Kollarına getireceğiniz ayni yardımlarla Bot, Mont, Atkı, Eldiven, Bebek Bezi, Bebek Maması, Battaniye. ( Ayni yardımların birinci el olması gerekiyor)


- Bankaların Kızılay hesabına Halep için açılan hesaplara yapacağınız bağışlarla Halep’e kardeşlik elinizi uzatabilirsiniz.


Yardım kampanyasına son katılım tarihi 26 Aralıktır.


Savaşların ortasında geçmişi çalınan çocukların geleceği olabilmek istiyoruz. Onlara uzanan bir elin olduğunu görmeleri için onları yalnız bırakmamayı umut ediyoruz.  Savaşların kan ve gözyaşı ile kirlettiği dünyanın çocuk gülüşleri ile dolması için el ele vererek çocuklara umut oluyoruz.  Sokaklarına bombalar düşmüş harabe binalar arasında gelecek korkusu yaşayan çocukların gözünden bakıp yaşadıkları korkuları yenebilmeleri için destek olmak istiyoruz.


AK Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatları tarafından gerçekleştirilen Halep’e yardım kampanyasına tüm hayırsever Çorumlu hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz." 





Son Güncelleme: 22.12.2016 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.