‘Alperenler haksızlık karşısında asla susmaz’

Alperen Ocakları Genel Başkanı Avukat Serkan Tüzün, Alperenler’in yolunun Allah yolu...

28 Eylül 2014 Pazar 17:28
 ‘Alperenler haksızlık karşısında asla susmaz’


Alperen Ocakları Genel Başkanı Avukat Serkan Tüzün, Alperenler’in yolunun Allah yolu, başkomutanlarının ise Peygamber olduğunu belirterek, “Alperenler hiç bir haksızlık karşısında asla suskunluk göstermez. bizler Yazıcıoğlu’nun evlatları olarak Hüseyni tavrımızdan asla vazgeçmeyeceğiz.” dedi.


Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Büyük Birlik Partisi ile yaşananları özetleyen Serkan Tüzün, BBP Genel başkanı Mustafa Destici’nin Alperen teşkilatını kendi emrinde hareket edecek dar bir kalıba sokmaya çalıştığını, kökü birlerce yıllık derinlere dayanan büyük bir davanın basit kalıplar içine hapsedilmek istendiğini aktardı.


Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun suikastine yönelik çabalarına Destici’nin karşı çıkarak kendilerine Ergenekoncu iftirasını attığını, seçim sürecinde iktidarla arası bozulduğunda ise kendilerini bu kez de AK Parti’den para almakla suçladığını anlatan Tüzün, “Allah’a şükür ki daha bizi satın alacak para icat edilmedi. Bizler kimseden medet ummadan kendi evlatlarımızın süt hakkından artırdığımız paralarla genel merkezimizin tüm giderlerini karşılıyoruz. Hiç bir Alperen, davasını menfaat karşılığı satmaz.” diye konuştu.


Hukuki ve fiili olarak görevinin başında olduğuna da işaret eden Serkan Tüzün, gençliği ruh köküne bağlı yetiştirmek için değerlerinden taviz vermeksizin adım atmaya devam edeceklerini ifade etti.


Her ilçede ocak kurma ve teşkilatlanma çalışmalarına da devam ettiklerini bildiren Serkan Tüzün, bu hareketin mensuplarının her türlü fikri altyapı ve cesarete sahip olduğuna da işaret ederek, kendilerine yönelik yapılan itibarsızlaştırma iftiraları acziyet olarak değerlendirdi.


Serkan Tüzün kendilerinin siyaseti geçim kapısı, makam kapısı gören şuursuz insancıklardan olmadıklarını, yüzü suyu hürmetine var oldukları İslam’ın ilkede, ailede, kuralda, devlette var olduğunu ve bunu bizatihi yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Son Güncelleme: 28.09.2014 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.