Bağcı, Kaya ve ekibini kutladı

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Cahit Bağcı, İl Genel Meclisi...

15 Nisan 2014 Salı 15:54
 Bağcı, Kaya ve ekibini kutladı


AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Dr. Cahit Bağcı, İl Genel Meclisi üyeliklerine seçilen Başkan Halil İbrahim Kaya ve ekibini kutladı.

Bağcı, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Halil İbrahim Kaya, 29 Mart 2014 günü yapılan Mahalli İdare Seçimleri sonrası oluşan, Çorum'umuzun yeni İl Genel Meclisi'nin başkanlığına oy birliği ile seçilmiş olmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Oybirliği ile seçilmiş olmanız Meclisimizin uzlaşma ve uyum içinde, hep birlikte Çorum'a hizmet etme arzusunun bir tezahürüdür. İnanıyorum ki, İl Genel Meclisimiz, Zat-ı Alinizin Başkanlığında tüm İhtisas ve Araştırma Komisyonları karşılıklı güven ve barış içinde bir çalışma sergileyecek; halkımızın sorunlarının çözülerek azaltıldığı bir Meclis olacaktır.

Bu vesile ile Başkanlık Divanına ve Komisyonlara seçilen tüm Başkan ve Üyelerini ayrı ayrı tebrik eder üstün başarılar dilerim. Selam ve saygılarımla.”








Son Güncelleme: 15.04.2014 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.