Başbakan gününü Çorum'a ayırdı

Başbakan Yıldırım Perşembe günü Çorum'da

26 Eylül 2017 Salı 19:43
Başbakan gününü Çorum'a ayırdı

Başbakan Binali Yıldırım 28 Eylül Perşembe günü düzenlenecek olan Kadeş Barış Sempozyumuna katılmak ve bir dizi açılışlar yapmak üzere Çorum’a gelecek.


Başbakan Yıldırım, Hürriyet meydanında düzenlenecek olan toplu açılış törenine katılacak. Yıldırım, Çorum programı çerçevesinde Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesini de ziyaret edecek.


İlk olarak Uluslararası Kadeş Barış, eşitlik, Kardeşlik Sempozyumu ödül törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, Çorum programı çerçevesinde Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılışını yaparak hasta ziyaretinde bulunacak.


İL DANIŞMA MECLİSİNE KATILACAK

Anitta Otel’de yapılacak olan AK Parti Çorum İl Danışma Meclisine katılacak olan Başbakan Yıldırım, akşam saatlerinde yine aynı otelde sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri, sanayici ve işadamları ile toplantı yaptıktan sonra akşam yemeğine geçilecek.

Başbakan Yıldırım daha sonra Çorum’dan ayrılacak.
















Son Güncelleme: 26.09.2017 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan çelik 2017-09-26 20:55:22

Sayın başbakandan coruma birhavaalanı sözü alsın corumun önemli büyükleri.

Avatar
Ali 2017-09-26 23:23:04

HA VA A LA NI İSTEYİN....

Avatar
gariban çorum 2017-10-02 09:29:09

ayırdı da ne oldu ki elde var kocamaaaann bir sıfır