Bayat’tan Bağcı’ya teşekkür

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı’yı...

28 Kasım 2014 Cuma 17:04
 Bayat’tan Bağcı’ya teşekkür


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı’yı AK Parti Genel Merkezindeki makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.


Öncelikle çıkan yangın sonrası 29 hanenin zarar gördüğü Çukuröz köyünün son durumu hakkında bilgi veren Ünlü, Bağcı'ya yangın sonrasında gösterdiği hassasiyet, duyarlılık ve bizzat köye gelerek yangınzedelere destek olması; AFAD, Özel İdare ve TEDAŞ yetkilileri ile görüşerek yangınzedelerin kalacağı konteynerleri Van'dan getirtmesi ve Bayat Belediyesi'ne AFAD Başkanlığından sağlanan nakdi yardımdaki destekleri için teşekkür etti. Ayrıca, Bayat Belediyesi’ne ait çeşitli Bakanlık proje başvuruları hakkında bilgi vererek Bağcı'dan projelerine destek istedi.


Bayat projelerine destek istedi


Bağcı, Bayat Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve hem belediye hem de kamu projelerinin hayata geçirilmesi için çaba sarf edildiğini belirtti. Bağcı, Kültür Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Adnan Aslan ile görüşerek Bayat'ın Bakanlıktaki projelerine destek istedi.


Bağcı daha sonra Karayolları Bölge Müdürü Metin Çetin ile görüşerek Bayat girişindeki köprünün ve şehir giriş yokunun yapılması konusundaki talebi iletti. Bölge Müdürü Çetin, keşif çalışmalarının devam ettiğini, her iki projenin de 2015 yılı içinde yapılacağını söyledi.


Bağcı ayrıca Orman ve Su İşleri Müsteşarı Lütfü Akça ile de görüşerek, Bayat Çayı Islahı ve Taşkın Koruma ile yapımı planlanan köprü ile Plan ve Bütçe Komisyonunda Bütçe görüşmelerinde ifade edilen Kunduzlu Barajı İçmesuyu Arıtma Tesisi ve İsale hattı konusundaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Bayat Belediye Başkanı Ünlü’nün, Bayat’a Gençlik Merkezi yapılması konusundaki talebini de değerlendiren Bağcı, Bayat Gençlik Merkezinin 2015 Yatırım Programına alınması için çaba sarf edeceğini söyledi. Başkan Ünlü'yü çalışmalarından dolayı tebrik eden Bağcı, “El birliği içinde Bayat'ı güzelleştirecek ve yaşam kalitesini artıracağız" diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.




Son Güncelleme: 28.11.2014 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.