Ceritoğlu, Boğazkale’de esnafla buluştu

AK Parti Çorum milletvekili aday İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Boğazkale ilçesinde pazarcı...

05 Mayıs 2015 Salı 17:24
 Ceritoğlu, Boğazkale’de esnafla buluştu


AK Parti Çorum milletvekili aday İlksen Ceritoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Boğazkale ilçesinde pazarcı esnafını ziyaret etti. 

Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ve partililerinde eşlik ettiği ziyarette milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, pazarcı esnafına bol kazanç temennisinde bulundu.

Ceritoğlu’nun pazarı ziyaret ederek kendileriyle diyalog halinde bulunmasından hoşnut olduklarını dile getiren esnaf ve vatandaşlar, seçim çalışmalarında kendisine başarılar dilediler.

7 Haziran’ın seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu dile getiren Kurt, “Ülkemiz için, Ülkemizin yönetimini belirleyecek konumu için siyasi dengelerin ve taşların yerine oturması için çok önemli ve çok hassas bir seçimden geçeceğiz. Sizlerle birlikte bu 7 Haziran seçim sürecini Allah’ın izni ile çok büyük başarı ile gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Ziyaretlerimizde gördük ki, AK Parti halkın gönlünde bir yer etmiş. Bizlere büyük teveccüh, ilgi ve alaka gösteren, pazarcı esnafımıza ve Boğazkale halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

CERİTOĞLU’NDAN BOĞAZKALE’DE ESNAF ZİYARETİ

7 Haziran seçimleri öncesi seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Boğazkale’de esnaf turu yaptı. 

İlçedeki esnafları ziyaret eden milletvekili adayı Ceritoğlu, esnaflara bol kazanç temennisinde bulundu. İlçedeki bir restoranı ziyaretinde fırının başına geçerek pide yapan Ceritoğlu, “Türkiye’nin ekmeğini birlikte büyüteceğiz” dedi.

Türkiye'de yaşayan her vatandaş gibi kendisinin de geleceğe umutla bakmak istediğini ve yine her anne-baba gibi çocuklarına güzel bir Türkiye bırakmayı hayal ettiğini dile getiren Ceritoğlu, bu noktada 7 Haziran seçimlerine dikkat çekti. Seçimlerden AK Parti'nin büyük bir başarıyla çıkacağına inandığını kaydeden Ceritoğlu, AK Parti'nin Türkiye'ye vizyon kattığını belirtti.





İHA

Son Güncelleme: 05.05.2015 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.