Ceritoğlu’ndan yaşlılara ziyaret

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, Ahmet Akdağ Huzurevi’ni ziyaret etti.

24 Mayıs 2015 Pazar 15:07
 Ceritoğlu’ndan yaşlılara ziyaret


AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, Ahmet Akdağ Huzurevi’ni ziyaret etti. 

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretleri kapsamında Ahmet Akdağ Huzurevi’ni ziyaret eden milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, yaşlılarla bir araya gelerek sohbet etti. Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Ceritoğlu, herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu.

Yaşlıların bir toplumun hafızası niteliğinde olduğunu belirten Ceritoğlu, "Tarihten günümüze bilgi paylaşımı yapabildiğimiz büyüklerimizin elini öpmek onlara büyük mutluluk veriyor. Yaşlısına, büyüğüne saygı göstermeyen, tecrübesinden istifade etmeyen bir toplumun körelmeye, atıl kalmaya yüz tutacağına inanan geleneğe ve kültüre sahip bir milletiz. AK Parti iktidarıyla, yaşlılara verilen önem arttı. Onlara ikinci bahar niteliği taşıyan bu dönemlerinde sağlık, huzur ve refah içerisinde yaşamaları için gerekli çalışma ve düzenlemeler yapıldı ve yapılıyor" dedi.




İHA

Son Güncelleme: 24.05.2015 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halis tapan 2015-05-25 08:32:04

yaşlılar dayak yemeden huzurlu yaşamaktan başka bir beklenti içinde değiller..siyasetçilerin sırf gözükmek için yanlarına gitmesine de bakın nasıl tahammül ediyorlar..birisi istismar mı demişti?