Dodurga’nın geliri artacak

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Çorum Milletvekili ve TBMM Plan ve...

30 Eylül 2014 Salı 17:37
 Dodurga’nın geliri artacak


Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Çorum Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı'yı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Dodurga ilçesi ve 3 köyün içme suyunun arıtılmasına yönelik olarak İl Özel İdare ile kaynağında yürütülecek çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Başkan Aydın, orman izinlerinin alınmasından sonra çalışmalara başlanacağını söyledi. Diğer taraftan ilçede ayva üretimini teşvik etmeye yönelik çalışmaların yapıldığını ve bu konuda önümüzdeki aylarda çalışmaların sonuçlandırılarak dikime başlanacağını ifade eden Aydın, Dodurga Ardıçlık Mevkii Güreş Alanı ile ilgili olarak İl Özel İdaresi ile ortak yürütülen çalışmada projenin yapıldığını, finansman konusunda destek istediğini kaydetti.


Dodurga’da halkın yaşam kalitesini ve gelirini artırmak için sürdürülen çalışmalara her zaman destek olduğunu dile getiren Bağcı, özellikle Dodurga’nın gelir artırıcı faaliyetler olarak çilek, ayva, kapari ile söz sahibi olması için çalışıldığını ve bu hususla ilgili yürütülen çalışmalara destek verdiğini söyledi. Ayrıca bahçe ve arazilerin korunması için Alpagut-Dodurga çayında taşkın koruma ve ıslah amaçlı makinalı çalışma için DSİ Bölge Müdürlüğü’nden onay alındığını ve önümüzdeki haftalarda çalışmalara başlanacağını da sözlerine ekledi.






Son Güncelleme: 30.09.2014 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.