Erken seçime ilk yorum

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, MHP'nin erken seçim çıkışını yorumladı

17 Nisan 2018 Salı 20:45
Erken seçime ilk yorum

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, erken seçim söyleminin Külliye’de yapılan görüşmeler çerçevesinde alınan bir karar olduğunu savundu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim çıkışına ilk değerlendirme İYİ Parti’den geldi.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yaptığı ayızılı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Erken seçim talebi sarayla yapılan görüşmeler çerçevesinde alınmış bir karardır. Bahçeli hükümetin küçük sözcüsü olarak; yurt dışına büyük sermaye kaçışları, ardı ardına gelen şirket iflaslarının gösterdiği ekonomik çöküşün durdurulamayacağını görerek ekonomik çöküşü seçim sonrasına öteleyecek şekilde bir erken seçim stratejisini yürürlüğe koymuştur. Erken gelen seçim öncesinde kalan ve bulunabilecek bütün kaynaklar seferber edilip sahte bir bahar havası yaratılarak seçime girilmeye çalışılacaktır. Ancak seçimden sonra ekonomik çöküşün başlaması sivil bir sıkı yönetime dönüştürülerek baskı rejimi güçlendirilerek ekonomik çöküşün sosyal sonuçları kontrol altına alınmaya çalışılacaktır. Plan bu olmakla beraber, İYİ Parti bu planları milletin lehine olacak şekilde kökünden bozacaktır. Bazı çevrelerde bilgisizlikten, bazı çevrelerde ise kasıtlı olarak İYİ Parti’nin seçime giremeyeceği algısı yerleştirilmektir. Oysa İYİ Parti kurulur kurulmaz Kurucular Kurulunu toplayarak kongresini gerçekleştirmiş ve seçime girmeye hak kazanmıştır. İYİ Parti’den önce de üç siyasi parti kurucular kurulu ile kongrelerini yaparak seçime girmişlerdir. Kimse diğer partilere başka kural İYİ Parti’ye başka kural uygulamaya tevessül etmesin. Özetle İYİ Parti seçimlere her koşulda girecektir ve bu seçimlerden galip çıkacaktır.

Son Güncelleme: 17.04.2018 23:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BILAL GÖK 2018-04-17 21:16:36

Sn başkanım bu günden sonra vereceğiniz her görevi bir Emir telâkki ederim.