İller Bankası’ndan 17 milyon geldi

İl Genel Meclisi'nin AK Partili üyeleriyle buluşan İl Başkanı Mehmet Karadağ, kırsalın alt yapı ihtiyaçları için İller Bankası'ndan 17 milyon lira geldiğini açıkladı.

01 Ekim 2018 Pazartesi 13:28
İller Bankası’ndan 17 milyon geldi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, kırsalda zaruri ihtiyaçlardan öte konfora dayalı ihtiyaçların konuşulduğunu belirterek, “Kentsel yaşamın bütün güzelliklerinden köylerimizde faydalanıyor” dedi.

AK Parti İl Genel Meclisi Grup Toplantısı yapıldı. AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, başkanlığında yapılan toplantıda meclisin Ekim ayı çalışmaları ile bugüne kadar yapılan çalışmalar görüşüldü.

AK Parti iktidarı ile birlikte köylerde yaşanan alt yapı sorunlarının çözüme kavuşturulduğunu dile getiren Karadağ, kırsal kesimlerdeki temel sorunların büyük oranda çözüldüğünü kaydederek, İl Genel Meclisi’nin yapacağı son çalışmalarla köylerin zaruri ihtiyaçlarının tamamlanacağını söyledi.

AK Parti iktidarının Çorum’da olduğu gibi bütün Türkiye sathında hizmetleri en üst seviyeye çıkarmanın gururunu yaşadığını dile getiren Karadağ, “ Artık eksik kalan işler yada yenilemelerle ilgili yaptığımız çalışmalar sezon sonuna doğru birkaç noktada beklediğimiz parasal destekler vardı. Bunlar geldi. Köy-Des kaynakları ilçelerin tamamına iletildi. Köy-Des kanalıyla yapılacak hizmetlerimiz görevlilerin kontrolünde yatırım için harcanacak. İçmeye suyu ve kanalizasyon tamamlanması gereken yerlerimiz var. Bunlarla ilgili Özel İdare ve Valilik meclisinde onayı ile çıkardığı kararla 17 milyon lira İller Bankası’ndan destek istemiştir. Bu kaynakta geldi. Bu ödeneği de projelendirilen yerlere harcayacağız” dedi.

21 köyün içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılayacak olan Şendere göletinin yaklaşık 2 ay içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağını açıklayan Karadağ, göletin hizmete girmesiyle birlikte kendilerine yöneltilen haklı serzenişlerinde sona ereceğini dile getirdi.

İl Genel Meclisi’nin bugüne kadar yaptığı çalışmalarla güzel işler başardığını anlatan Karadağ, “Yerel seçimler yaklaşıyor. Meclis üyelerimiz hangi yerleşim yerine giderlerse gitsinler gerek muhtarlar gerekse kırsal kesimde yaşayan vatandaşlar tarafından yerel milletvekili gibi karşılanıyorlar. Bizim davamız millete hizmet davası diyen cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

İHA

Son Güncelleme: 01.10.2018 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-10-01 14:13:48

ne oldu belediye meclis üyeleriyle toplantılar bitti şimdi ilgenel meclisi toplantıları mı başladı ne oldu bld başkanı ile aranız mı bozuldu demek ki bir koltuga iki hesap tez ayrılık getirmiş

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-10-01 14:18:37

ha iller bankasında köye dönüşen [elektrigi olmayan sanayi dükkanları olan]çamlıcaya 2 bucuk milyon geldi buna karşılık il genel meclisi ne yaptı bide onu acıklayın

Avatar
İskilipden 2018-10-01 18:06:28

Tosya Yolu.
Kadın sığınma evi.
Çorum İskilip yolu.
Kapalı spor salonu.
Sinema - tiyatro salonu.
Gençlik merkezi İSKİLİP İN İHTİYACI VARDIR.
ŞEHİR STADI DA BİRAN ÖNCE BİTİRİLMELİDİR.

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-10-02 10:23:46

habercim 19 şimdi demeyinki sen niye hep buradan yorum yapıyorsun derseniz çünkü önceden facaden yorum yaptıklarımı paylaşımlarını göremiyorum onun için sizde çok haber yaptıgınız için sizide çok takip ettiklerini düşündügüm için yapıyorum ve yaptıklarım yorum ların tamamı gercek [BENCE]

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-10-06 22:10:44

bizim çamlıcaya gelmiş ve 2019 mart ayına kadar üç aşagı üç yukarı 2 bucuk milyona karşılık ne yaptınız bi acıklarmısınız ha bu rakamı ben söylemiyorum 2017 sonu itibariyle gelen para 1930 tl bimerden cevaben yazılan ilbaşkanı ve meclis başkanı

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-10-07 08:27:04

yanlış yazmışım biz köylü ne anlar rakam telefuz etmekten gercek rakam 1.953.506.39 iller bankasından 2017 itibariyle veya müracat ettigim tarih itibariyle imiş ilbaşkanı veil genel meclic bşk dikkatine kurumun kullandıgı kepce taşıt satışları yok buna karşılık idarein çamkıca borcu 230000