İstanbul’a Çorumlu aday

İstanbul’da yaşayan hemşerimiz Ekrem Düzgün ...

21 Eylül 2015 Pazartesi 11:34
 İstanbul’a Çorumlu aday


İstanbul’da yaşayan hemşerimiz
Ekrem Düzgün  1 Kasım seçimlerinde MHP’nin İstanbul listesinde 1. bölgeden 6. sıra adayı oldu.


Lise yıllarında ülkü ocaklarının çeşitli kademelerinde görev alan  Ekrem Düzgün,
Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ilçelerinde yaşayan ve sayıları iki milyonu geçen Çorumlular tarafından tanınan bir isim.

‘Toprağımıza kapımız her zaman açık’


MHP İstanbul 1. Bölge 6. Sıra Adayı Ekrem Düzgün, yaptığı açıklamada, “Bütün Çorumlular benim için özeldir. Nerede olursam olayım Çorumlular, Kargılılar, Kastamonulular benim için özeldir. Ülkemizin bu zor günlerinde el ele verelim. Asil Türk Milleti’nin vekili olmak üzere çıktığımız bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’ın izniyle, Genel Merkezimizin teveccühü ve siz değerli hemşerilerimizin destekleriyle 1 Kasım’da  “63. Hükümet, Milliyetçi Hareket” hedefine ulaşacağız.” dedi.


Ekrem Düzgün kimdir?


10 Şubat 1960 tarihinde Kargı’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Çorum’da tamamladı. Uzun yıllar İstanbul Kaynarca’da kereste imalatı ve ticareti ile uğraştı. Hala denizcilik, turizm ve yurtdışı inşaat işleri yapan şirketlerin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyor. Ekrem Düzgün evli ve iki çocuk babası.

 


Son Güncelleme: 21.09.2015 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.