Külcü'ye 'Betoncu', Nuhut'a 'Metin Nohut'

Kılıçdaroğlu bugün Çorum mitinginde büyük bir gafa imza attı.

11 Mart 2014 Salı 12:54
Külcü'ye 'Betoncu', Nuhut'a 'Metin Nohut'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çorum mitingi sona erdi.

Seçim otobüsüyle selamladı

Merzifon’dan karayoluyla Çorum’a gelen Kılıçdaroğlu, şehir girişinde seçim otobüsüyle vatandaşları selamladı.

Başbakan’a yüklendi

Abide Meydanı’nda kendisini bekleyen kalabalığa hitap eden Kılıçdaroğlu, daha önceki açık hava mitinglerinde olduğu gibi AK Parti iktidarına ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

‘Betoncu Muzaffer’

Konuşmasının önemli bir bölümünü 17 Aralık operasyonuna ayıran Kılıçdaroğlu,   Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ‘Betoncu Muzaffer’ yakıştırmasında bulundu.

Adayının ismini yanlış söyledi

Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonunda bir de gaf yaptı. Partisinin belediye başkan adayı Kenan Nuhut’un Çorum sevdalısı olduğunu belirtti, ismini 'Metin Nohut' olarak anons etti. Nuhut’un leblebi diyarı Çorum için de uygun bir aday olduğunu vurguladı. 

İlçelerden gelenler vardı


CHP mitinginde 5 bin adet şemsiye ve yağmurluk dağıtıldı, ancak yağış yoktu. İlçelerden Kılıçdaroğlu’nu dinlemeye gelenler vardı.

 

Partililerin tepkilerinin Başbakan’ın adının anıldığında artması dikkat çekti. Başbakan’ın afişinin bulunduğu bina duvarına çekici yardımı ile Kılıçdaroğlu posterinin asıldığı gözlendi.

Miting alanında boşluklar oluşurken, kalabalık  CHP’lileri memnun etti.




habercim19







Son Güncelleme: 11.03.2014 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet DEMİR 2014-03-11 13:58:02

olur böyle şeyler.nasıl olsa betoncu kazanacağı için genel başkan ,kendi adayının ismini bile ezberlemeye gerek duymamış. :)

Avatar
abuksabukkonuşmakfenadır 2014-03-12 15:57:37

bu kadar dengesizlik olmaz. bu şehrin başkanına bu kadar münasebetsiz sözler ederek siyaset yaptığını sanan adamlara verecek oyumuz, güvenecek aklımız yok. insanın sadrına şifa bir tek kelam etmemek böyle bir şey..