Kurtaran'dan Rüzgar Çetin açıklaması

Saadet Partisi Merkez İlçe Planlama ve Koordinasyon Başkanı Haydar Kurtaran, Rüzgar Çetin’in tahliye edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

07 Ekim 2016 Cuma 09:32
Kurtaran'dan Rüzgar Çetin açıklaması

Saadet Partisi Merkez İlçe Planlama ve Koordinasyon Başkanı Haydar Kurtaran, Rüzgar Çetin’in tahliye edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kurtaran, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Çorumlu Polisimizi Görevi başında şehit eden Ünlü Sinan çetinin oğlu Rüzgar Çetinin 22 yılla yargılanırken serbest kalmasını derin üzüntü içinde öğrenmiş bulunuyoruz. Demek ki Türkiye’de ki adaletsizlik sadece Fetö’cü yargı mensuplarından kaynaklanmıyormuş . Sarhoş olarak araba süren bir şahsın kaza yapması durumunda dahi 2 yıl ceza ile yargılanması gerekmektedir. Sinan Çetinin daha öncede hız yüzünden kaza yapan oğlu hem de sarhoş bir kafa ile Görev başındaki Hemşerimiz Fatih Alagöz’ün ölümüne sebep olmuştur. Arkadaşları Çetin için sadece bir meyve kokteyli içti bizden ayrıldı demektedir ama Çetin efendi 90 promil alkollü çıkmıştır. 100 promil için Ortalama 40 yaşında, 70 kilo bir erkeğin : 4 bira, 2 duble rakı, 4 kadeh şarap veya 2 duble votka içmesi gerektiği raporlara yansımıştır, Rüzgar Çetindeki 90 promil alkolün de buna yakın bir hesap karşımıza çıkarması muhtemeldir ama Maalesef adamın babası hem ünlü hem zengin hem de İktidara methiyeler düzmüş bir şahıs olması tüm hesabı alt üst etmektedir .

50 ve 100 promil arası bir alkolle kazaya sebebiyet veren bir kişi 2 yıla yakın hapisle yargılanmaktadır. Rüzgar çetin ise Sekiz ay gibi kısa bir sürede hem de ölüme sabebiyet vermesine rağmen serbest kalmıştır. Adeta hapisten Rüzgar gibi geçmiştir. Şehidin yakınları Davalarından vaz geçebilir ama Bu Ülke Cumhurbaşkanımızın deyimi ile eski Türkiye değildir, adalet eski olabilir ama artık en azından vatandaş öyle değildi , bu söylemlerin lafta kalmayacağını umuyorduk. İktidar nerden geldiğini unutmamalıdır. Yarın bir gün yine başı dara düşünce yine Garibanlardan yardım isteyecektir. Atanamayan bir Öğretmen Adayı olan Fatih kardeşimizin Ölümü de geçtiğimiz hassas dönemden dolayı büyük ibretler barındırmaktadır. Maskeleri düşüren bir hayat yaşayan ve bu hayatı da yine maalesef Buz gibi eski Türkiye havasında sonlandıran kardeşimize Yüce Allahtan Rahmet diliyor üzüntülü ailesine Yüce Allah’ın büyük sabır vermesini Dua ve Niyaz ediyoruz. Türkiye’nin gerçeklerinin , Türkiye’nin acılarının üzerinin, asla Rüzgar gibi örtülmediği bir düzenin ve adaletin sağlanmasını en kalbi dileklerimizle temenni ediyoruz”



Son Güncelleme: 07.10.2016 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.