Muhalefete destek sözü verdi

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Uğurludağ Belediye Başkanı seçilen Remzi...

16 Nisan 2014 Çarşamba 18:28
 Muhalefete destek sözü verdi


30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Uğurludağ Belediye Başkanı seçilen Remzi Torun AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada hizmete talip olduğunu ifade eden Torun, “Belediye Başkanlığına seçildiğimiz gün halkımıza hizmet için geldiğimizi vurguladım ve sizlerle istişareli çalışmak isteriz. Milletvekillerimiz olarak sizleri sık sık ziyaret edip Uğurludağ ilçemiz için taleplerimiz olacaktır. İlçemize yapacağınız hizmetler ile vereceğiniz katkı ve destekleri halkımızla mutlaka paylaşacağım." dedi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu hayırlı olsun temennilerinde bulunarak, "Uğurludağ da bizim ilçemiz hizmetlerimizi elbette ki esirgemeyeceğiz. Devlet Su İşleri kriterlerine uymayan Şendere İçme Suyu projesi ile ilgili çalışmalarımız sürüyor, geçtiğimiz hafta konuyu Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz ile de paylaştım. İnşallah olumlu sonuç bekliyoruz. Tımarlı sulaması ihale hazırlık çalışmaları devam ediyor. Çorum'a ulaşımınızı sağlayan Haramidere yolu hızlı bir şekilde devam ediyor. Yaptığınız çalışmalarda partizanlık yapmadan bizlerle koordineli olduğunuz takdirde destek ve katkılarımız devam edecektir.” diye konuştu.






Son Güncelleme: 16.04.2014 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.