Özkader adaylık başvurusunu yaptı

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri eski Başkan Yardımcısı...

03 Eylül 2015 Perşembe 16:20
 Özkader adaylık başvurusunu yaptı

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri eski Başkan Yardımcısı, AK Parti eski İl Başkanı, Milletvekili ve Belediye Başkan Aday adayı  Av. Faruk Özkader, 1 Kasım seçimlerinden yeniden aday adayı oldu. Özkader, adaylık başvurusunu genel merkeze yaptı.

‘ÇORUM’U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM’

Adaylık başvurusunun ardından açıklama yapan Faruk Özkader, “Yeni Türkiye’nin ayak seslerinin daha gür bir şekilde duyulduğu bu dönemde, Çorum’u Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek için adayım” dedi. “Kuruluşundan itibaren 14 yıldır bütün ilçelerini, köylerini, mahallelerini çeşitli vesilelerle adımladığım Çorum’u, hakkıyla temsil edecek birikime ve donanıma sahip olduğumu düşünüyorum. Partimizin bayrağını en yükseğe taşımak için bugüne kadar verdiğimiz emek, teşkilat mensuplarımızca, üyelerimizce ve hemşehrilerimizce bilinmektedir. Gerek AK Parti Çorum teşkilatında, gerekse genel merkezdeki görevim sırasında edindiğim birikimle Çoruma ve Çorumluya en iyi hizmeti yapacağıma, ülkemizin adalet ve kalkınma hedeflerini daha ileriye taşıyacağıma inandığım için milletvekili aday adaylığı müracaatımızı gerçekleştirdik. Ülkemize, milletimize ve Çorum’umuza hayırlı olmasını diliyorum.”


 

Son Güncelleme: 03.09.2015 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.