Sungurlu AK Parti'de duygusal veda

9 yıldır Sungurlu AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nı sürdüren Havva Özata'dan duygusal veda

07 Ekim 2017 Cumartesi 19:48
Sungurlu AK Parti'de duygusal veda

AK Parti İl Kadın Kolları ilçelerde yeni görevlendirmeler yapıyor. AK Parti Sungurlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nı üç dönem yani 9 yıldır sürdüren Havva Özata da bu nedenle görevinden ayrıldı. 

Havva Özata, görevden ayrılışı nedeniye sosyal mecrada duygusal bir vedada bulunurken, kadın kollarına başkanlığına bir vilgül koyduğunu belirtti.  

Özata 9 yıldır sürdürdüğü başkanlıktan ayrılırken duygularını şöyle dile getirdi: "Dostlugu, sevgiyi, saygıyı, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştıgımız, kardeşlik ve dostlugumuzu en sıcak şekilde hissettigimiz partimden 3.ncü dönemim ( 9yıllık ) doldugundan kadın kolları başkanlıgıma burada bir virgül koyuyorum, bu süre zarfında benim yanımda olan, bana destek veren yol arkadaşlarıma halkımıza teşekkür ederim. AK PARTİ'nin bir neferi olarak her zaman partimin her kademesinde olacağımdan kimsenin endişesi olmasın. Bu kutlu yürüyüşte hizmetim boyunca ALLAHIM'dan başkasına eğilmedim, bükülmedim, kimsenin adamı olmadım, dik durduk, diklenmedik, bu vesileyle ben partime emeklerimi ve hakkımı helâl ediyorum. Yeni atanan arkadaşlara da başarılar diliyorum.  Sevginin, edakârlıgın, emeğin ne demek olduğunu bilen insanların, kıymetini bilin yeter. Sevgi
 ve saygı ile ALLAHIM'a emanet olunuz." 







Son Güncelleme: 07.10.2017 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.