Uslu, Fransa’ya gitti

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki parlamento heyeti, resmi temaslarda bulunmak üzere Fransa’ya gitti.

12 Ekim 2016 Çarşamba 13:53
 Uslu, Fransa’ya gitti


TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki parlamento heyeti, resmi temaslarda bulunmak üzere Fransa’ya gitti. Heyeti, Paris Büyükelçiliği Geçici Maslahatgüzarı Elçi-Müsteşar Ali Onaner karşıladı.


Fransa’da resmi görüşmeleri çerçevesinde; Fransa Senato Başkanı Gérard LARCHER, Fransa Ulusal Meclis Başkanı Claude BARTOLONE, UNESCO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Hüseyin Avni BOTSALI ve Fransa’da bulunan Türk dernek temsilcileri ile bir araya gelecek.


Kahraman’a Fransa ziyaretinde, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, TBMM Kâtip Üyesi ve Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, İstanbul Milletvekili ve Türkiye-Fransa Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Serap Yaşar, Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Denizli Milletvekili Melike Basmacı, İstanbul Milletvekili Celal Adan, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu eşlik ediyor.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun 14 Ekim 2016 tarihinde Fransa’dan dönerek Çorum’da olması bekleniyor. 



Son Güncelleme: 12.10.2016 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.