Uslu’dan okul için destek istediler

İzmir Mecitözü Ebik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Hazne...

21 Mayıs 2015 Perşembe 19:03
 Uslu’dan okul için destek istediler


İzmir Mecitözü Ebik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Hazne, Başkan Yardımcısı Halil Ünlü, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat İçer ve Ahmet Karagöz Uslu’yu ziyaret etti.


Başkan Hazne yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek Ebik Köyüne yaptırdıkları ve çalışmaları devam eden 8 derslikli okulun açılmasına destek isteyerek, “Çorum’a kazandırılan Hızlı Tren Projesi için teşekkür ediyoruz” dedi.


‘Köyleri 2015’te 76 trilyon’


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve köye İl Özel İdaresi tarafından yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Uslu, “Köylerimizin ihtiyaçlarını, taleplerini planlı olarak yapmaya devam ediyoruz. Sadece 2015 yılında köylerimize 76 Milyon TL’lik (Trilyon) yatırım yapıyoruz. Ebik köyümüze; 2010 yılında 500 Kişinin faydalanacağı kanalizasyon tesisi, Çocuk Oyun Grubu, 2011 yılında Köyiçi kumlama, 2011 ve 2013 yıllarında İçme suyu hattı yenileme, 2012 yılında da 3.900 m2 Klittaşı yapımını sağladık” dedi.




Son Güncelleme: 21.05.2015 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.