Uslu’ya sempozyum teşekkürü

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Birliği Başkan Vekili ve YÖK Denetleme Kurulu Başkanı...

20 Kasım 2014 Perşembe 18:15
 Uslu’ya sempozyum teşekkürü


Dünya Ahıska Türkleri Birliği Birliği Başkan Vekili ve YÖK Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlyas Doğan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu makamında ziyaret etti.


Geçtiğimi hafta Çorum'da yapılan ‘Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri Sempozyumu’nun değerlendirildiği ziyarette Doğan katkılarından dolayı Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya teşekkür etti.


Uslu, "Girişimlerimizle TRT tarafından çekimleri yapılan, Asmara- Eritre Büyükelçisi Fırat Sunel'in "Salkım Söğütlerin Gölgesinde" isimli romanından uyarlanan dizi filmin çalışmaları bitirildi. Bu film Schindler'in Listesi kadar prodüksiyonu pahalı ve popüler bir film olmasa da tarihteki yaşanmış dramları belgelemek bakımından son derece önemlidir. Bu nedenle Asmara - Eritre Büyükelçisi Fırat Sunel'e, TRT eski Genel Müdürü İbrahim Şahin'e, TRT Genel Müdürü Şenol Göka'ya ve nezdinde tüm TRT çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi. 





Son Güncelleme: 20.11.2014 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.