Yangınzedelere devlet sözü

Oğuzlar’ın Cevizli Köyünde meydana gelen yangında mağdur ailelere devletten destek geldi.

24 Mayıs 2015 Pazar 23:20
 Yangınzedelere devlet sözü


Oğuzlar’ın Cevizli Köyünde meydana gelen yangında mağdur ailelere devletten destek geldi.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Peker, Oğuzlar İlçe Başkanı Alaaddin Coşkun ve İl Genel Meclis Üyesi Arif Çamiçi Cevizli köyünde yangında evini kaybeden mağdurları ziyaret ettiler.

AK Parti heyeti Cevizli köyünde elektrik kontağından çıktığı tespit edilen yangın sonucu evini kaybeden mağdur ailelerin durumu hakkında bilgi aldılar. İmkanlar dahilinde yangınzedelerin mağdur olmaması için gerekli kurum ve kuruluşlar ile irtibata geçtiler. Yapılan görüşmeler sonucunda vatandaşların sorununun çözüleceği ifade edildi.

Vatandaşların sorunlarını kendi sorunu gibi gördüğünü ifade eden AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu; “Biz onların derdi ile dertlenir mutluluğu ile keyifleniriz. Onların sayesinde geldiğimiz yerleri unutmadan durmadan çalışırız. Bugün burada mağduriyet yaşayan bir ailemizin yanındayız. Onlara yardım etmek gerekli işlemleri yapmak bizim boynumuzun borcudur. Biz bu vatana, millete, bayrağa sevdalıyız. Bizim sevdamız milletimizin sevdası onlara hizmet götürmenin sevdası. Bu sevda ile 13 yıldır durmadan çalışıyor milletimize hizmet götürüyoruz. Hiçbir doğal afette, kazada, yangında milletimizi vatandaşımızı yalnız bırakmadık bırakmayacağız. Her zaman yanlarında olacak onların iktidarı olduğumuzu onlara göstereceğiz. Bizler kendimizi halka hizmet için adamışbir Partinin neferiyiz. Yangın sonucu evini kaybeden vatandaşımıza sabır ve metanet diliyorum. Gerekli her şey yapılacaktır ve inşallah mağduriyeti en kısa sürede gidermeye çalışagız.” dedi.




Son Güncelleme: 24.05.2015 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.