Ücretsiz kurslar açacağız

Wushu (kungfu)-Karete-Taekwondo gibi uzak doğu savunma sporları kursu açılacak.

25 Ağustos 2017 Cuma 21:58
Ücretsiz kurslar açacağız

Ömer Kömürcü İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü 
Ramazan Akkaya, 2017-2018 Eğitim Öğretim dönemi itibariyle Ömer Kömürcü İmam Hatip Ortaokulu’nda Wushu (kungfu)-Karete-Taekwondo gibi uzak doğu savunma sporlarında öğrencilere ve okul çevresinde ikamet eden çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz olarak kurslar açılacağını bildirdi.

Akkaya, “Wushu il temsilciliği ve İç Anadolu Gençlik ve Spor Kulüpleri Federasyonu ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz spor kurslarına kız-erkek her yaş grubu öğrencilerimiz katılabilecektir. Uzman antrenörler gözetiminde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 2 grup halinde yapılacak olan çalışmalar okulların açılması ile başlayacaktır.

Amacımız çocuk ve gençlerimizin Milli ve Manevi değerlere bağlı vatanına milletine hayırlı fert olmalarını sağlamak ve onları güzel bir geleceğe hazırlamaktır. Okul idaresi olarak bu amaç doğrultusunda gençlerimizin hizmetinde olacağız ve onları iyi bir geleceğe hazırlamak için çaba harcayacağız” dedi.


Son Güncelleme: 25.08.2017 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.