Facebook'ta otomatik silme dönemi

Facebook, kullanıcılarının gönderdiği mesajların belli bir süre sonra silinmesine sağlayan...

14 Eylül 2014 Pazar 11:52
Facebook'ta otomatik silme dönemi


Facebook, kullanıcılarının gönderdiği mesajların belli bir süre sonra silinmesine sağlayan Snapchat'i benzeri bir özellik üzerinde çalışıyor

Dünya çapında 1.3 milyar kullanıcısı bulunan Facebook, üyelerinin paylaşımlarının belli bir süre sonra otomatik olarak silinmesine imkan veren bir proje üzerinde çalışıyor.

GÖNDERİLEN İLETİ BELİRLEDİKLERİ SÜRE SONUNDA SİLİNEBİLECEK

Bir süredir konuyla ilgili iddiaları yanıtsız bırakan Facebook, sonunda projeyi doğruladı ve uygulamanın hala deneme aşamasında olduğunu açıkladı. ilk aşamada sadece iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kullanılabilecek özellik sayesinde kullanıcılar, gönderdikleri iletinin kendi belirledikleri sürenin ardından otomatik silinmesini sağlayabilecek.

SNAPCHAT İÇİN 3 MİLYAR DOLARLIK TEKLİFTE BULUNMUŞTU

Facebook geçtiğimiz aylarda benzer bir uygulamaya sahip mobil mesajlaşma aplikasyonu Snapchat’i satın almak için 3 milyar dolarlık (6.5 milyar TL) bir teklif yapmış ama şirketi bünyesine katamamıştı.

"SATIN ALAMIYORSAN KOPYALA"


Facebook’un Snapchat’i bünyesine katamamasının ardından benzer bir projeyi hayata geçirmek için çalışmalar başlatması akıllara sitenin kurucusu Mark Zuckerberg’in “Satın alamıyorsan Kopyala” sözünü getirdi. Hayata geçirilmesi durumunda ilk olarak iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda çalışacak uygulamanın internet sitesine ve Android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonlara ne zaman uyumlu hale getirileceği ise, henüz bilinmiyor.

 


 

Son Güncelleme: 14.09.2014 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.