Esnaf duaya çıktı

Esnafın geleneksel arife günü duası bu bayram öncesi de yapılıyor

31 Ağustos 2017 Perşembe 14:35
Esnaf duaya çıktı

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Arife Duası bu yıl da yapılıyor.
 

Oto Tamirciler Odası’nda saat 10.30’da, Çilingirciler Sobacılar Esnaf Odası’nda öğle namazına müteakip, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Esnaf Odası’nda saat 14.00’de yapıldı.

Son dua ve Dikiciler ve Kunduracılar Esnaf Odası’nda ikindi namazına müteakip gerçekleşecek.  


Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası üyeleri her yıl olduğu gibi bu yılda Arife Duası’nda bir araya gelerek, helal ve bereketli kazanç için dua etti.


Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından Aşağı Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Radyatörcü Avni Baykın’ın işyerinde gerçekleştirilen Arife Duası’na ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Birlik ve beraberlik ve helal kazanç için dua edilmesinin ardından Oda Başkanı Necmettin Uzun yaptığı konuşmasında Arife Duası’na katılanlara teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tüm esnaf ve sanatkarların Kurban Bayramı’nı sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmelerini temenni eden Uzun, oda üyelerinin ve tüm Çorum halkının bayramını kutladı.

Başkan Uzun ayrıca Arife Duası’na ev sahipliği yapan Radyatörcü Avni Baykın’ı da unutmadı. Baykın için hazırlanan plaketi ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür takdim etti.





 

Son Güncelleme: 31.08.2017 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.