Kaçak göçmenler kavga edince...

Osmancık'ta bir tırda 214 kaçak göçmen yakalandı

26 Eylül 2017 Salı 15:42
Kaçak göçmenler kavga edince...

Çorum’un Osmancık ilçesinde kaçak göçmenleri taşıyan tırda kavga çıkınca 11’i kadın, 24’ü çocuk 214 göçmen yakayı ele verdi.

Edinilen bilgilere göre, Van’dan İstanbul’a kaçak göçmen taşıdığı öğrenilen tırda iki kaçak göçmen arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddialara göre göçmenlerden birisi diğerini bıçakla omzundan hafif şekilde yaraladı.

Kavga üzerine paniğe kapılan kaçak göçmenler seyir halindeki tırın brandasını yırttı. Tırın arkasında başka bir otomobille seyir halinde olan bir vatandaş brandası yırtık tırın dorsesinde çok sayıda insan olduğunu ve dorsede insanların panik halinde olduğunu fark etti.

Tırdaki insanların durumlarından şüphelenen vatandaş Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri 214 kaçak göçmenin bulunduğu tırı Koyunbaba Türbesi yanında durdurdu. Duran tırın yırtık brandasından atlayan bazı göçmenler ilçe merkezine doğru gruplar halinde dağılarak kaçmaya başladı. Tırda bulunan göçmenleri gözaltına alan polis ekipleri ilçeye dağılan kaçak göçmenleri de yakalayarak tırın yanına getirdi. Tırda fenalaşan hamile bir göçmen ile çocuğa, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri müdahale etti.

Türkiye’ye yasa dışı yollarla girerek Van’dan İstanbul’a gittikleri öğrenilen 11’i kadın 24’ü çocuk 214 göçmenin işlemleri devam ederken, tır sürücüsü olayın ardından kayıplara karıştı.







İHA









Son Güncelleme: 26.09.2017 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165