Scania Kavşağı’na dikkat!

Sinyalizasyonların çalışmaması trafik kazalarına neden oluyor.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 12:50
 Scania Kavşağı’na dikkat!


Çorum-Ankara Karayolu Scania Bölge Bayii ile Greyder Ayakkabı Fabrikası önünde bulunan kavşakta sinyalizasyonların çalışmaması trafik kazalarına neden oluyor.



Konuya ilişkin şikayetlerini dile getiren sürücüler, şehir içi ve şehirler arası karayolu güzergahı üzerinde bulunan Ankara Yolu’nun yoğun bir araç trafiğine maruz kaldığını hatırlatarak, Scania Kavşağı’nda sinyalizasyonların ikaz modunda çalışmasının problemlere neden olduğunu ifade etti.



Kavşakta kazaların yaşandığına dikkat çeken sürücüler, “Organize Sanayi Bölgesi ve Ankara Yolu üzerindeki fabrikaların personel servislerinin mesaiye başlama ve bitiş saatlerinde trafik yoğunluğu had safhaya çıkıyor. Yan yollardan çıkışlar nedeniyle kazalar yaşanıyor. Sinyalizasyonun her saat olmasa da belirli saatlerde çalıştırılması gerekiyor. Sorumluluğu bulunan kurumların gerekli önlemleri alması gerekiyor.” d
edi.




Son Güncelleme: 16.08.2017 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.