Yılların Emek'i yeni yerinde

Yenilenen Emek Lokantası yeni yerinde hizmete açıldı

15 Ağustos 2017 Salı 18:05
Yılların Emek'i yeni yerinde

Yıllardır Yazıçarşı’da hizmet veren ve Çorumlu vatandaşlar tarafından yoğun talep gören Emek Lokantası, daha modern ve daha geniş bir mekanda hizmetini kaldığı yerden sürdürecek.


Ulukavak Mahallesi Fatih Caddesi No:5/A adresinde faaliyet gösterecek olan Emek Lokantası’nın yeni şubesi için bugün görkemli bir açılış töreni düzenlendi.


Açılışa Vali Yardımcısı Adem Saçan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu, Turhan Candan ve Alper Zahir, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı ve ÇESOB Başkan Vekili Recep Gür, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, işadamları, daire müdürleri, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.


Dualar eşliğinde protokol mensupları tarafından açılışı gerçekleştirilen Emek Lokantası’nın yeni şubesinde açılışın hemen ardından davetlilere öğle yemeği ikramında bulunuldu.


Abdullah ve İsmail Ateş’in sahibi olduğu Emek Lokantası’nda sulu yemek çeşitlerinin yanı sıra pide ve lahmacun çeşitleri, kıymasız et döner başta olmak üzere yüzlere varan yemek çeşidi bulunuyor.


İşyeri sahibi Abdullah Ateş, yeni işyerlerinde çocuk oyun odası, erkek ve kadın mescit bölümlerinin de bulunduğunu ifade ederek, 700 metrekarelik geniş bir alanda 300 kişiye aynı anda toplu yemek verebileceklerini söyledi.








 

Son Güncelleme: 15.08.2017 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.