Rektör'ün bu görüşmesi önemli

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, savunma sanayi fuarında TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan’la görüştü.

28 Temmuz 2023 Cuma 16:15
Rektör'ün bu görüşmesi önemli

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, savunma sanayisinin öncü kuruluşları ile üniversitenin ihtisaslaşma alanı olan Makina ve İmalat Teknolojileri hususunda görüşme yaptığını bildirdi.

İstanbul’da düzenlenen 16. Savunma Sanayi Fuarı’na katıldığını belirten Rektör Öztürk, “16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarındaydık. TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan’ı ziyaret ettik. Aselsan ve Havelsan başta olmak üzere savunma sanayimizin önemli dinamikleriyle, ihtisaslaşma alanımız Makina ve İmalat Teknolojileri bağlamında görüşmeler yaptık." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ya ya 2023-07-30 19:27:00

Bu rektorede açıyorum ha.universiteyi çok geriletti . Beceriksiz ama hala koltukta kalmak icin bu kadar yirtiniyo. Artık kimsede onur gurur kalmamış. İllede koltuk.