Şam'da ölüm kokusu yayılıyor...

Esed rejim güçleri tarafından muhasara altına alınan Şam'da ölüm kokusu yayılmaya devam ediyor.

23 Eylül 2013 Pazartesi 15:02


Esed rejim güçleri tarafından muhasara altına alınan Şam'da ölüm kokusu yayılmaya devam ediyor. Esed rejim güçleri bu bölgelerde ablukayı devam ettirdiğinden ilaç ve gıda yetersizliği yüzünden her gün yeni insanlar hayatını kaybetmeye devam ediyor.

Esed rejim güçleri tarafından muhasara altına alınan Şam’da ölüm kokusu yayılmaya devam ediyor.

Geçen günlerde Şam- El Medmah bölgesinde gelen görüntüler ablukanın ne kadar ciddi boyutta olduğunu gözler önüne sermekteydi.

Dört yaşında bir çocuk abluka sonucunda aşırı kilo kaybetmiş ve cidi hastalıkların pençesinde tedavi altına aldındığı biliniyordu.

Esed rejim güçleri bu bölgelerde ablukayı devam ettirdiğinden ilaç ve gıda yetersizliği yüzünden her gün yeni insanlar hayatını kaybetmeye devam ediyor.

Suriye’nin başkenti Şam’ın güneyinde yer alan Babila beldesinde halk muhasara yüzünden ilaçsızlık ve açlıkla boğuşuyor. Medya aktivistleri eğer bu bölgelere acil müdahele edilmezse daha çok ölümlerin meydana geleceği söylüyorlar.

(
Tımetürk)



Son Güncelleme: 23.09.2013 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.