100 kişi kapasiteli, kaba inşaatı bitti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapımı devam eden 100 kişilik Yatılı Hafızlık Kuran Kursu’nun kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi.

26 Şubat 2021 Cuma 08:37
100 kişi kapasiteli, kaba inşaatı bitti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapımı devam eden 100 kişilik Yatılı Hafızlık Kuran Kursu’nun kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi.
Sungurlu İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “3 dönümlük arsa üzerine 800 metrekarelik yapı alanı ile beraber 100 kişilik Hafızlık Kuran Kursumuzun kaba inşaatı sizlerin yardımıyla kısa sürede tamamlanmış olup, ince işçiliğine geçilmiştir. Maddi manevi bizlere destek olan herkesten Allah razı olsun. İnşallah en kısa zamanda kursun inşaatını bitirip hizmete açmayı nasip eylesin. Yaptığınız ve yapacağınız yardımlarınızı mevlam kabul eylesin.

İlçemiz için büyük bir ihtiyacını gidermiş olacağız. Çevre ilçelerimizde yatılı Hafızlık Kuran kursu bulunmasına rağmen Çorum'un en büyük ilçesi olan Sungurlu'da yatılı hafızlık Kuran kursumuzun bulunmaması büyük bir eksikliğimizdi. İnşallah bunu da tamamlamak bizlere nasip olacak. Vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz."

Son Güncelleme: 26.02.2021 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL KÖYBALI 2021-02-26 11:21:00

Yapanlardan Allah razı olsun. Sungurlu nun o bölgesinde herhalde ilkokula da ihtiyaç vardır. bir iki katını ilkokul yapsalar

Avatar
vatandaş 2021-03-01 11:10:45

yapanlardan Allah razı olsun .