42 ünite kan topladılar

Ziya Gökalp İlkokulu'nun öğrencileri harekete geçti, Kızılay için 42 ünite kan bağışı alındı.

18 Kasım 2018 Pazar 15:20
42 ünite kan topladılar

Ziya Gökalp İlkokulu-Türk Kızılayı işbirliğinde gerçekleşen kan bağışı kampanyası projesinde okul öğretmenleri ve velilerinin özverili yaklaşımları ile yaklaşık 100 kişinin başvurusu neticesinde 42 ünite kan bağışı alındı.

Kan Bağışçısı kazanım personeli Yasemin Güleoğlu tarafından organizasyon öncesi öğretmenlere kan bağışı kampanyasına katılımı artırmaya yönelik bilgilendirme eğitimi verildi.

Okul Müdürü Turgut Çağlayan ve okul öğretmenlerinin farkındalık çalışmaları ile harekete geçirilen öğrenciler, kan bağışına dair resim ve afişler hazırlayarak sergi hazırlandı. Okul idaresi tarafından kan bağışı yapan velilere kurtardıkları hayatlar için teşekkür mektubu gönderildi. Kampanya günü görevlendirilen minik öğrenciler tarafından kan bağışı yapan velilere kalp şeklinde hazırlanan teşekkür kartları takdim edildi.

Son Güncelleme: 18.11.2018 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165