Biri hariç tüm MYO müdürleri değişti

Hitit Üniversitesi'nde sıcak gelişme! Biri hariç tüm MYO müdürleri değişti

15 Haziran 2020 Pazartesi 23:09
Biri hariç tüm MYO müdürleri değişti

MUSTAFA DEMİRER

Hitit Üniversitesi’nde bir müdürlük hariç tüm meslek yüksek okullarının müdürleri değişti.

Edindiğimiz bilgilere göre, Merkez Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan’ın yerine Doç. Dr. Faruk Maraşlıoğlu, Sungurlu MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ömür Demirer’in yerine Dr. Öğretim Üyesi Hakan Kör, Alaca Avni Çelik MYO Müdürü Doç. Dr. Bahat Comba’nın yerine Dr. Öğretim Üyesi Güngör Karakaş, Osmancık Ömer Derindere MYO Müdürü Kadir Erol’un yerine Dr. Öğretim Üyesi Recep Çakar, İskilip MYO Müdürü Prof. Dr. Muammer Cengil’in yerine aynı okulda müdür yardımcısı olan Dr. Öğretim Üyesi Abdülkadir Özdemir atandı. Müdürler arasında görev devir teslimi de yapıldı.

DEĞİŞMEYEN SADECE IŞIK

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün inisiyatifiyle gerçekleştirilen yeni atamalar kapsamında Merkez Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Zekeriya Işık haricindeki tüm meslek yüksek okulu müdürleri değişmiş oldu.

Rektör Öztürk’ün görevi bırakan MYO müdürlerini farklı idari kadrolarda değerlendirdiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 18.06.2020 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa 2020-06-16 16:06:08

Eskiden üniversitenin bir ciddiyeti vardı evet, şoför olarak işe alınan kişiler şube müdürü oldu. Çok ciddiyetli bir kurumdu üniversite :) Gençlerin yolunu açan, onlara güvenen Rektör bey teşekkürler size. Pırıl pırıl gençlere ihtiyacımız var, enerjiye ihtiyacımız var. Boş boş oturup klavye silahşörlügü yapanlara ihtiyacı yok Çorumumuzun.

Misafir Avatar
kinaye 2020-06-16 22:19:29 @Musa

Bu yorumu beğenen arkadaşlar iyi okumamış anlaşılan. Aslında burada büyük bir kinaye var. hadi bakalım şimdi BEĞENMEDİM butonuna yüklenin. Başında eleştiri gibi cümle kurulmuş ama aslında şuan ki Rektör Hocanın gençleri dinamikleri göreve getirdiğini açıkca yazmış bir yorum. Demek eskiden şöförler filan şuba müdürü oluyormuş... hayret! şimdide layık olan göreve getiriliyor ama beğenilmiyor ??? neden acaba yaaa!!! demek birilerinin tekerine çomak sokuluyor.

Beğenmedim! (4)
Avatar
HİTİT 2020-06-16 12:45:16

Buradaki tartışmaları görünce HİTİT SBMYO sitesine girdim Okulun faaliyetlerine baktım. Diğer bir kaç üniversiteye daha baktım. Sizde Türkiye'nin istediğiniz üniversitesindeki bir MYO ya bakın Zekeriya hoca kadar çalışkan, üretken kaç tane hoca var görün, utanın.

Misafir Avatar
Hütüt 2020-06-16 13:51:25 @HİTİT

Bunu diyoruz işte. Üniversite orası dershane yada stk değil. Üniversite bilim yapar sosyal faliyet değil. Reklamdan başka bişey değil onlar.

Beğenmedim! (46)
Avatar
Tolga 2020-06-16 08:18:43

Ensar Vakfı Üniversitesi

Avatar
Comba 2020-06-16 22:17:16

Bahat Comba Alaca için pişmanlıktı. Alacanın kanaat önderleri, yöneticileri Bahat tan hep şikayetçiydiler. Alacaya hiç faydası olmayan bir müdür geldi ve geçti. Yaptığı haksızlıklarla anılacak.

Misafir Avatar
ibrahim köylü oğlu köylü 2020-06-19 10:06:10 @Comba

YAZMIŞSIN Kİ "Bazı kesimlerle özellikle Akp, ensar, ilim yayma cemiyetine bilerek mesafeli durmuş diye düşünüyorum" NE KADAR BOŞ KONUŞMUŞSUN. yahu bu adam geçen güne kadar müdürlük yapıyordu. Giden rektörde ilim yaymacı değil miydi? ensarcı değilmiydi? kaç kere ilim yayma olsun, ensar vakfında konuşmalara gitmedimi? Her işini siyasiler üzerinden yapmıyor muydu? Eski il başkanı ile olan çıkan haberlere hiç denk gelmedin mi? şimdi diyorsun ki yok ondan uzak durmaya çalışmıştır bilmem ne? madem neden o yıllarda müdürlük yaptı. Ayrıca ukalanın tekiydi evet, profil fotosunada bakarsan anlarsın...

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
İbrahim köylü 2020-06-18 10:20:48 @Comba

Bahat Bey beyefendi bir kardeşimiz. Bazı kesimlerle özellikle Akp, ensar, ilim yayma cemiyetine bilerek mesafeli durmuş diye düşünüyorum

Beğenmedim! (22)
Avatar
Ömer Yıldız 2020-06-16 15:09:43

Buradan şu anlaşılıyor ki çalışan, çabalayan, koşturan kişi hedef tahtasına oturtuluyor. Başka hiçbir müdüre laf yok, varsa yoksa Zekeriya. Demekki adam işini iyi yapıyor, birilerinin hoşuna gitmiyor. Memlekette başka mesele yok, ben bu adamı istemezum haydi hurra saldiralim. Bu kafayla bizden bi cacık olmaz. Kimse kimseyi beğenmez, gel sen çalış desen oturur bi haltta beceremez. İki kelimeyi bir araya getiremez.

Avatar
Cenk 2020-06-16 01:55:20

Göreve yeni başlayan tüm müdürlere başarılar dilerim. Bu bir bayrak yarışıdır, makamlar gelip geçicidir. Bir MYO müdürüne karşı art niyet taşıyan yorumlar yapanlar hazımsızlıklarini belli etmiş olurlar. Meyve veren ağacı taşlayan çok olur. 3 koyun versen güdemeyecek olan insanların klavye başında hazımsızlık örneği göstermeleri, haset ve çekememezliklerini ortaya dökmeleri, göreve yeni başlayan genç akademisyenlere bile tahammül edememeleri içinde bulundukları ruh halini göstermektedir. Bu gibi köhne, kendinden başkasını düşünmeyen insanlara maden suyu da çare olmaz. Yazık Allah ıslah etsin sizleri.

Avatar
Mahmut 2020-06-17 06:28:02

Alaca ve sungurlu için iyi bir değişiklik olduğu kanaatindeyim. Bahat hoca tecrübesizdi. İş bilmiyordu. İnsan olarak evet ama yönetici olarak maalesef olumsuz.

Misafir Avatar
Kaderim19 2020-06-20 05:40:22 @Mahmut

Bahat Comba Müdürün çok kibirli bir tavrı vardı. Herkese tepeden bakan birisiydi. Değişiklikten memnunuz. Yeni müdüre tavsiyem diyaloğu artırsın, alçak gönüllü olsun. idareciliği herkes yapamaz.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Kaymakamlıktan biri 2020-06-18 06:48:48 @Mahmut

Sönük müdürdü. Alacada kimseyle diyalogu yoktu. Kibirli olarak bilinen birisiydi. İnşAllah yeni gelen eskisini aratmaz.

Beğenmedim! (1)
Avatar
İdari Görev Yüktür! 2020-06-16 12:01:16

İdari görev bir akademisyen için ödül değil angarya yüktür. Yöneticilikte esas olan adalettir. Sosyal Bilimler MYO' da Zekeriya Işık' ın yönetimi sürecince adaletle yönetilmektedir, bunun aksini kimse iddia edemez. Yeni atanan müdürlerde adaletle görevlerini icra edeceklerdir, Allah yâr ve yardımcıları olsun.

Misafir Avatar
Göksu 2020-06-16 13:48:21 @İdari Görev Yüktür!

Hı hı. Baya adaletle yönetiliyo. Yeniler bi yanda eskiden kalma tecrübeliler bi yanda. Yenilerden de kendi aldıkları bi yanda hakkıyla girenler bi yanda:)

Beğenmedim! (37)